Grönt Varje Dag / Tina

Om mig och Grönt Varje Dag

Hej och välkommen till Grönt Varje Dag och mig, Tina. Jag bor i Stockholm med min man och tre barn i en trevlig villaidyll tio minuter från city. När jag inte skapar recept, lagar mat, bakar och fotar mina kreationer så gillar jag att samla på saker, till exempel kokböcker och udda porslin. Jag jobbar också en del med produktutveckling av vegetarisk mat i min mans företag inom skolmat och storkök.

Ni hittar mig även som en av profilerna på Vin & Mat-guiden. År 2016 hamnade Grönt varje dag på Topp 10 bland vegetariska matbloggar i Bloggtoppen från Cision.

Jag startade bloggen 2015 för att sätta igång min sovande kreativitet. Barnen hade blivit tonåringar och plötsligt hade jag lite mer egentid. Jag har alltid lagat mycket mat genom åren, både yrkesmässigt och till mina nära och kära. Genom min blogg vill jag nu dela med mig av den matglädjen till dig.

Min önskan är att fler ska upptäcka allt det fina från växtriket och testa att laga mat som ger kraft och energi.

På Grönt varje dag hittar du recept och inspiration för mat i kategorierna vegetabiliskt och raw food – utan gluten och raffinerat socker. Jag tror inte på för många måsten, regler och förbud. Även om jag mår bäst av att äta glutenfritt så händer det att jag då och då njuter av ett surdegsbröd, hela korn eller till och med en god pasta.

Den här bloggen är ingen manual för ett hälsosamt liv – istället vill jag visa de goda alternativen och dela med mig av min egen matglädje i det jag köper, lagar och bakar.

Förutom mina recept intervjuar jag även intressanta personer som inspirerar mig.

Ny på bloggen?

I kategorierna kan du själv leta efter recept för både vardag och fest. I topp-menyn finns sökknappen (förstoringsglaset). I sökfältet kan du själv skriva in det du söker här på bloggen. Receptindex tar dig direkt till det du söker.

Det enklaste sättet att följa min blogg och få information om alla nya inlägg är att följa min Facebooksida. Där delar jag alla nya inlägg och du kan enkelt hitta och dela mina recept.

Om du vill försäkra dig om att aldrig missa ett inlägg bör du följa mig på Bloglovin.

För daglig matinspiration och bakom kulisserna-material: följ mig på Instagram! Där heter jag @grontvarjedag – såklart.

Vill du samarbeta med mig?

Läs mer om samarbeten, press och PR

 

Varmt välkommen till mitt gröna kök