ÅRSKRÖNIKA, EN SUMERING AV 2016

Årskrönika har jag inte gjort tidigare, men nu är det dags! Att sumers lite året som gått, vad har jag gjort, lärt mig nytt & hur går jag vidare! Jag vill att ni ska veta att jag uppskattar så att ni tittar in & läser min blogg! några saker först! Jag precis som de flesta andra mår dåligt över det rådande läget i världen! Syrien, vad kommer att hända med alla flyktingar, kriget, barnen & sedan känns det skrämmande med president skiftet i USA! I min värld så känns det nästan helt overkligt! Ja, detta inlägg kunde bli hur långt som helst om hur läget är i världen.... en årskrönika om världen, men nu kommer vi fokusera på mat istället! Mat kan var vara väldigt brobyggande & förena, så vi måste våga tro på hoppet!

ÅRSKRÖNIKA MED MAT I FOKUS!

I Januari så ville mina läsare baka glutenfri baguette, för dessa fick mycket bra respons & jag tror det tål att lyftas en gång till!

I Februari reste jag med familjen till Dubai & i mat väg så lockade min hummus!

Mars kom & gick men i april så måste jag erkänna att matcha nog har tagit över mitt liv! Det har blivit några recept med matcha vid det här laget! Ps sök på bollar, glass & tårta i arkivet!

I Maj så gjorde jag egen Kombucha för 1:a gången, det är fortfarande min stora favorit dryck, gärna denna! Vidare i Maj så lanserade Vigårda en vegan burgare, en burgare som har  bönor som bas! Självklart känns det extra roligt att de föll sig så att de valde att ha min burgare på sin meny! I juli berättade jag lite om det!

Vid skolstart så gick jag på matprat & där stod vego verkligen i fokus! Mina kanelbullar blev riktigt poppis här på bloggen!

I Oktober gick jag på spännande vegansk dessertkurs! I matväg gjorde jag kanon goda morotsbiffar!

I November var jag värd för månadens gröna & det var verkligen roligt att göra samlingsinlägget med alla fantastiska bidrag som strömmat in! Vi hade även ett grymt jubileumsinlägg för oss värdar. Dessutom gick  matbloggspriset  av stapeln. Hör & häpna, månadens gröna var nominerade till hederspriset! Dock blev det ingen vinst! Var ju vinst bara att bli nominerad!

I December tipsade jag om denna bok som julklappstips & avslutade inlägget med en fråga! Ni får fortfarande jätte gärna lämna en kommentar om önskningar på bloggen för 2017!

ÅRSKRÖNIKAN FÅR AVRUNDAS MED NYA UTMANINGAR!

Som en avrundning så vill jag påminna er om den fina utmaning som finns framför oss i Januari! Hänger ni på?

Detta är ett axplock vad som hänt här på bloggen!

Jag har träffat massor av fina bloggare under året, besökt event, gått en och anna kurs!

Hur ser framtiden ut för grönt varje dag & mig personligen!

Jag vill utveckla min matlagning under det kommande året, bredda bloggen genom att få in mer hälsa & träning!

Jag ser framemot detta år! Jag kommer att presentera mina tankar & några förändringar de kommande dagarna!

Så här inför det kommande 12 slagen, vill jag tacka för att ni besökt min blogg, önska er alla ett riktigt GOTT SLUT &  GOTT NYTT ÅR!

Kram så syns vi nästa år<3

Tina