Tävlingen är avslutad & 1:a advent

8225cf5de77dd32f_800x800ar
8225cf5de77dd32f_800x800ar

Hej på er! Nu är tävlingen på Instagram avslutad & två vinnare är korade! Dessutom har vi ju 1:a advent & man kan ju undra vad tog tiden vägen! Jag tror nog att det äts en hel del lussekatter & pepparkakor denna helg! Bakar ni eller köper ni eget adventsfika?

Tävlingen på Instagram är avslutad!

För er som inte vet så har jag haft en tävling på Instagram, som avslutades i Torsdags! Där två stycken vinner ett ex av FYRA ÅRSTIDER I VEGOKÖKET från Egmont Publishing

Nu har jag dragit två vinnare som här presenteras som  Instagram profiler, @leilalagar & @anlilu

Grattis & mycket nöje med en jättefin vego bok som jag tror kan inspirera!

Ni måste maila mig era adresser så kommer boken med posten!

Här bjuder Jag på mina raw lussekatter!

Dessa har precis varit med i 1:a numret av Glutenfri matlust papperstidning, det är ju ett recept som har varor med ett tag! Jag gillar verkligen det här receptet för det blir så fina att titta på & självklart smakar så gott!

namnlost-9684
namnlost-9684

Ett måste 1:a advent, så goda & lätta att göra!

Recept på mina lussebullar finns här! Nu är jag sugen på att baka lussebullar som man gräddar & jag har ett riktigt fint recept som väntar!

Hoppas ni får en riktigt fin 1:a advent

Hej så länge // Tina