GOD PAJ PÅ SJÄLVASTE ÄPPLETS DAG!

God fin söndag på er! Jag tänkte fortsätta att bjuda på lite mer höst! Kanelbulle hör ju faktiskt till hösten & äpplen är ju också en sådan sak som man starkt förknippar med hösten! Äpplen har inte alltid varit min favorit frukt men med åren har den kvalat in till en riktig topp 5. Gärna i en granola, paj, stekta rakt upp och ner med kokosolja, kanel & kokospalmsocker & mys snasket nr 1 jordnötssmör & skivor av äpple.

Hur är det med äpplen & er?

god-paj-pa-sjalvaste-applets-dag-5687
god-paj-pa-sjalvaste-applets-dag-5687

God efterrätt på äpplen tackar jag inte nej till!

Idag tänker jag dela med mig av något jättegott som har äpple som huvudingrediens! Den har jag gjort tidigare & är så himla god!

Denna är raw & naturligt sötad med lönnsirap.  Receptet hittar ni här!

Hoppas ni har en fin SÖNDAG // Tina