ZESPRI KIWI, ETT KOOPERATIV SOM VILL GOTT!

Zespri kiwi & annat gott kom hem till mig med ett bud härom dagen! Varför ska vi äta kiwi då? Kiwi bjuder både på C-vitamin, A- vitamin & E- vitamin. Skalet innehåller flavonoida antioxidanter. Pgr av sin höga andel fibrer så kan den upplevas lätt laxerande.  I snitt väger en kiwi 100 gram.

Kiwi har många användningsområden, för att nämna några;  smoothie, fruktsallad, matsallad, topping på tårta & fyllningar.

Zespri kiwi!

När du köper en kiwi från Zespri så landar pengarna direkt hos de 2500 kiwiodlare på Nya Zeelands som äger kooperativet Zespri. De  jobbar med ett omfattande kvalitetssystem för att värna om miljön & för att vi ska få den bästa tänkbara kiwi. Det rör allt från odling, paketering & transport. Därför gör du en god gärning när du väljer en kiwi från dem!

Jag kommer bjuda på lite kiwi i olika former de närmsta dagarna! Jag är riktigt förtjust i kiwi & hoppas ni också är det!

Jag åt detta som mål innan min yogaklass började, alltid lättmat innan yoga. Känns skönt att smyga in på gymmet, in i den nedsläckta salen med bara levande ljus tända för att ge sig själv en timme av egentid!

Nu är liksom mina ursäkter slut för att inte ta mig till gymmet & att då börja med yoga är för mig den lättaste vägen tillbaka! Yoga är verkligen det jag finner störst njutning med när det kommer till " motion" Så nu ser jag framemot att ta tag i träningen & hålla energin på topp under hösten!

namnlöst-9832
namnlöst-9832
Min goda yoghurt skål med kiwi, bovete crunch, gojibär & kokos chips.

Så håll utkik efter lite gott med kiwi här!

Hej så länge // Tina