en_gronare_vardag_veganblogg_matblogg_tinamejri_foretagsfoto_lindarehlin-35.jpg

Hej där....

Välkommen in hos mig. Här blir det gröna recept och alternativa desserter. Lite mindre socker och för det mesta glutenfritt. Men ingen regel utan undantag. Här får smaken styra i första hand.  

Spännande intervjuer och en och annan artikel.

Thaigryta med zoodles som tar minimalt med tid!

Thaigryta när tiden är knapp! Ja, hur gör ni när tiden inte räcker till? Jag försöker alltid välja det minst dåliga & som mättar bra! Därför har Spoons verkligen blivit en färsk stapelvara hos mig! Då jag inte hinner laga egen mat &  behöver snabbt ställa lite mat på bordet så är det verkligen det goda valets måltid!  

Med lite extra topping & kryddor!

Så är det inte långt ifrån hemlagat! Spoons står ju för mat som är färsk & lagat med det bästa råvaror utan tillsatser.

Så när jag var språng under min semester ( huset ekade tomt, lika så kylskåpet & jag ville äta något "RIKTIGT") Jag kom hem nämligen under ett dygn & ville inte fylla upp mitt kylskåp för att laga till lite mat åt mig!

Zucchini, lime, chili & koriander.....

Kändes ok att lägga i kundkorgen utan att det skulle bli för mycket att kassera!

Middag blev Spoons thaigryta + topping!

Med min fantastiska svarv så gjorde jag zoodles som är tunna som nudlar, adderade lime, chili & koriander! Där har ni en god, mättande & välsmakande måltid! Ja en avokado halva passade också finfint till.

namnlöst-0577
namnlöst-0577
namnlöst-0584
namnlöst-0584

Allt hos Spoons är inte vegetariskt eller vegan men en stor andel av deras sortiment är det & därför passar det  mig. Att det är rent utan tillsatser, färskt & lagat på riktiga råvaror är nog det främsta skälet att jag väljer Spoons!

Vad väljer du när tiden är knapp?

Jag uppskattar enormt när ni lämnar kommentarer & deltar här på bloggen! Så ta en minut & berätta om din "räddare i nöden" mat.

Visst kan man köpa färdigt på restaurang, men ibland är det ju inte det man vill ha!

Jag har under en period haft möjlighet att testa flera av Spoons soppor & grytor och jag har bara gott att säga om dem!

Jag håller som bäst på att packa upp efter en längre semester & ska snart vara igång med bloggande ordentligt!

Ha en bra start påveckan// Tina

Quinoa är ett fantastiskt glutenfritt alternativ!

Quinoa är ett fantastiskt glutenfritt alternativ!

Glassar som får avrunda min sommar

Glassar som får avrunda min sommar