Thaigryta med zoodles som tar minimalt med tid!

Thaigryta när tiden är knapp! Ja, hur gör ni när tiden inte räcker till? Jag försöker alltid välja det minst dåliga & som mättar bra! Därför har Spoons verkligen blivit en färsk stapelvara hos mig! Då jag inte hinner laga egen mat &  behöver snabbt ställa lite mat på bordet så är det verkligen det goda valets måltid!  

Med lite extra topping & kryddor!

Så är det inte långt ifrån hemlagat! Spoons står ju för mat som är färsk & lagat med det bästa råvaror utan tillsatser.

Så när jag var språng under min semester ( huset ekade tomt, lika så kylskåpet & jag ville äta något "RIKTIGT") Jag kom hem nämligen under ett dygn & ville inte fylla upp mitt kylskåp för att laga till lite mat åt mig!

Zucchini, lime, chili & koriander.....

Kändes ok att lägga i kundkorgen utan att det skulle bli för mycket att kassera!

Middag blev Spoons thaigryta + topping!

Med min fantastiska svarv så gjorde jag zoodles som är tunna som nudlar, adderade lime, chili & koriander! Där har ni en god, mättande & välsmakande måltid! Ja en avokado halva passade också finfint till.

namnlöst-0577
namnlöst-0577
namnlöst-0584
namnlöst-0584

Allt hos Spoons är inte vegetariskt eller vegan men en stor andel av deras sortiment är det & därför passar det  mig. Att det är rent utan tillsatser, färskt & lagat på riktiga råvaror är nog det främsta skälet att jag väljer Spoons!

Vad väljer du när tiden är knapp?

Jag uppskattar enormt när ni lämnar kommentarer & deltar här på bloggen! Så ta en minut & berätta om din "räddare i nöden" mat.

Visst kan man köpa färdigt på restaurang, men ibland är det ju inte det man vill ha!

Jag har under en period haft möjlighet att testa flera av Spoons soppor & grytor och jag har bara gott att säga om dem!

Jag håller som bäst på att packa upp efter en längre semester & ska snart vara igång med bloggande ordentligt!

Ha en bra start påveckan// Tina