Mother Earth står för kavlité & hållbarhet!

Mother Earth -  100% ansvar från jord till bord

Mother Earths fina produkter har jag fått möjlighet att prova & det håller verkligen vad de lovar.

IMG_9289
IMG_9289

Mother Earth vision är att påverka så att förutsättningarna blir bättre både för bönder & vår jord.

Genom att de har direktkontakt med bönder & odlare runt om i världen, så främjar det för en nära relation som tar hänsyn både för råvaran & den enskilda människan.

När man håller en produkt från dem i sin hand, Ska man veta att den har kommit till genom ansvar och att bonden stärker sin företagsamhet! Vilket således leder till ett gott liv för både bonden & hans familj.

Inget annat än högsta kvalité förpackas i en Mother Earth förpackning

Det är 100% ansvar från jord till bord!

Vilka är Mother Earth?

Det har från början varit en ekologisk livsmedelsimportör som har funnits på marknaden i över 10 år! Nu har de lanserat varumärket Mother Earth! Produkter som är bland de bästa på marknaden. Här talar vi supermat av högsta kvalité från hela världen!

1) Ekologisk 2) Raw 3) IP - livsmedel certifikat 4) EU-certifierat 5) Gluten &laktosfritt 6) Krav 7) Alltid årets skörd

Vad som också är av vikt att säga; öppenheten med ursprung av råvarorna! Spårbarhet; för att du ska att känna trygghet med vad du får & också vet att den som har sått och skördat har haft den bästa förutsättningen! Direkt Trade kan sammanfattas kortfattat, inga mellanhänder utan pengarna går oavkortat till bonden &  råvarorna  ligger inte på något lager mellan olika transporter & tappar i färskhet!

På detta sätt gynnas vi som konsumenter & bonden som odlar.

Bl.a så  besöker de böndernas gårdar regelbundet för att på så sätt stärka relationerna för ett långsiktigt samarbete.

Allt packas för hand i deras egen lilla fabrik

I Mölnlycke utanför Göteborg! Att man packar råvarorna för hand, bara det är fantastiskt!

Jag blev otroligt glad när jag fick frågan om jag ville testa några av deras produkter! Mother Earth har precis öppnat upp en webbshop ,som gör det möjligt för oss att få tillgång till deras grymma produkter.

I bloggen huserar Emma Rehn och Viktor Ingemarsson ( @rawchefviktor ), där får man hänga med på allt som händer & flera finfina recept! Här är deras Instagram konto! Viktor Ingemarsson kom ut med sin 1:a kokbok, En grön kärleksaffär så sent som i våras!

Ja, självklart så har jag testat deras produkter & recept kommer upp i nästa inlägg!

Så länge önskar jag en fin fortsättning på kvällen// Tina