En vegomeny - fina matbloggar på nätet!

En vegomeny från fina & inspirerande bloggar känns trevligt att bjuda på! Kanske hittar du en ny favorit blogg

En vegomeny är också lite länk<3 till fantastiska matbloggar!

Min tanke med denna lista är också ett sätt att länka både till bloggar jag följer & nya jag hittar på vägen! kanske inte bloggen är en renodlad vegetarisk blogg, men rätterna som presenteras i matsedeln är VEGETARISKA/ LAKTO OVO! Jag har även gjort undantag när det gäller gluten, eftersom det inte är mina egna recept!

En Veckomatsedel för vecka 25!

Måndag: Vad passar bättre än att starta veckan hos Zeinas kitchen med Harira- Marockansk Faste soppa! Det är ju Ramadan just nu!  Glutenfri:Byt ut Risoni mot glutenfri pasta, modell mindre.

harira-soppa-2
harira-soppa-2

Tisdag:Lyxig linsfärssås från Det gröna skafferiet känns perfekt! Glutenfri: Semper ekologiska glutenfria spagetti.

lyxiglinsfarssas-700x1050
lyxiglinsfarssas-700x1050

Onsdag: En läcker ugnsbakad aubergine med kikärtor från By diadonna får sätta guldkant mitt i veckan!

ugnsbakad-grillad-aubergine-vegetarisk
ugnsbakad-grillad-aubergine-vegetarisk

Torsdag: Potatis, yes i like & gärna som här potatissallad med dijon vinigrette från Vibrant food stories

new-potato-salad-with-dijon-vinaigrette-2-780
new-potato-salad-with-dijon-vinaigrette-2-780

Fredag: Den här Pizza från Therese Elgquist känns som en bra start på helgen! Glutenfri: min glutenfria botten

thereseelgquist-socc88tpotatispizza-med-pacc88ron-checc80vre-och-mandlar1
thereseelgquist-socc88tpotatispizza-med-pacc88ron-checc80vre-och-mandlar1

Lördag: Jag är ju tokig i raw food desserter, skärsqilt förtjust i vad Happy Health blog gör & synnerligen denna raw princess cake/ prinsess tårta. Hemligheten är den att jag skulle kunna leva enbart på raw food tårtor........

Raw+Swedish+princess+cake
Raw+Swedish+princess+cake

Söndag: Veckans sista dag får avslutas hos Farbror grön & hans Grillmiddag

GrillbufféDSC_0903
GrillbufféDSC_0903

Alla foton tillhör respektive blogg & jag är glad att få dela med mig av dem här!

Detta var veckans 1:a VEGOMENY! Jag tror det är svårt att låta en hel vecka passera utan att vare sig pizza, burgare  eller taco av någon form dyker upp! Har ni några favorit bloggar ni vill dela med er av, så lämna gärna en kommentar!

Under veckan kommer ett fint inlägg med en gästbloggare upp & sen så har vi Månadens gröna; skynda skynda om du har något gott med jordgubbar att dela med dig av!

Ps följ mig gärna på Bloglovin, Instagram & Facebook för att ta del av mina inlägg!

Hej så länge // Tina