Sökmotoroptimering & Guldläge på nätet

Sökmotoroptimering & guldläge på nätet landade i min brevlåda!

Sökmotoroptimering vad är det för något & hur får man guldläge på nätet? Som bloggare kan ju SEO göra en ganska stor skillnad för trafiken ska strömma till! Boken som är skriven av Magnus Bråth & Michael Wahlgren fick jag chansen att ta del av & läsa för att ge en kortare recension! Jag sträckläste boken på flyget till Dubai & den har mycket läsvärt att dela med sig av.

IMG_0391

Boken kommer jag ha som en handbok bredvid mig när jag skriver inlägg till bloggen! Jag känner också att jag är nyfiken på att se om det verkligen kan göra skillnad, det här med SEO.

Titta gärna in hos  pineberry.com för mer information. jag kan varmt rekommendera denna bok! Den vinner starkt på att den är lättläst, lätt att ta till sig & förstå.

Detta inlägg är i kortsate laget för att vara optimalt för SEO!

Ett bra inlägg ska ha minst 300 ord, ett starkt fokusord, huvudrubrik ska vara unik & mellan 35 - 65 bokstäver....

Man behöver inte vara ett jättestort företag för att dra nytta av den här boken! Även den som bloggar, har en mindre webbshop eller hemsida så är den till hjälp & kan ge en kunskap om vad som krävs för att växa & utvecklas  på nätet!

Veckans boktips får bli Guldläge på Nätet!

Hej så länge // Tina