Acai macacos helt rätt just nu till frukost

IMG_1915-1024x683.jpg
Acai macacos till frukost har jag då äntligen testat! Hur ser er frukostvanor ut? En kaffe i handen på språng eller lugn & ro med stadig frukost i magen.
Jag är en frukostmänniska och vill gärna äta gröt, granola, en smoothie skål eller något liknande. Det ska vara en frukost som tankar mig med vitaminer, mineraler och fibrer. Jag vill också stå mig fram till lunch utan någon dipp. Därför går jag hellre upp i tid & har en tid att äta frukost!

Acai macacos hett & helt rätt

Dagens frukost var en  Acai bowl  med raw granola, kokos chips & gojibär. Acai macacos har seglat upp & blivit mäkta populär! Det är fryst puré av bäret Acai, ett så kallat Superfood. Mitt köper jag på min Ica vid grönsaksavdelningen.

IMG_1911
Jag tar ett block ( en portion ) & mixar med en halv avokado, 1 dadel, 1 dl växtmjölk & en 1/2 msk chiafrön.
Sen tillsätter jag ca 1 dl groddat bovete & mixar klart. Det går lika bra att utesluta bovete, det är en smak sak!
Jag kan smaksätta med carobpulver, vaniljpulver mesquitpulver eller kakaopulver, olika beroende på vad jag känner för.
Banan eller avokado för att göra det krämigt, jag varvar och byter ut efter vad jag känner för dagen!
Jag toppar med valfria tillbehör, såsom bär, frukt & kokos chips bland annat.
Har ni inte testat acai macacos ännu rekommenderar jag er att göra det!
Ha en fin fortsatt dag // Tina