Gott nytt 2018

Hej på er, hoppas ni har haft en riktigt god jul och gott nytt år. Jag är medveten om att att min frånvaro blev lite längre än jag planerat. Men jag tror vi alla måste våga koppla ner och koppla av. Mitt eget flöde svämmade över av en sinande ström av kola och knäck innan min dator släcktes ner. Jag funderade på hur all den där kolan skulle bytas ut mot gröna drinkar och back on track den 1:a Januari. Det kändes inte som jag ville vara med på det tåget. Helt ärligt åt jag varken kola eller knäck och det var inget jag heller saknade. 

Hur startar man det nya året på bästa sätter 

Behöver man ge massa löften och göra bokslut. Jag har inte svaret på det. Men har bestämt mig att i år så tar jag nog livet lite som det kommer. Alla år jag gett löften som inte infriats har jag känt mig så besviken på mig själv. 2017 var inte året då allt gick på ett rullande räls. En del bakslag och stundtals så kändes det mesta tungt. Det fanns absolut också glädje och utveckling. Därför så känner jag att jag tar detta år lite pö om pö. Jag vill definitivt ha nya mål för mig personligen och nya mål för bloggen. Men har ingen riktig plan hur det kommer se ut just nu.

Hur ser era mål ut?

Vill ni satsa på mer grönt, träna mer eller börja träna osv osv. För så gör vi vi alltid, året börjar med en nystart och vi känner att allt är möjligt. 

Men vill jag betona att om ni söker en grönare kost, lägg först till mer grönt och etablera nya vanor innan ni är redo att ta bort något ni är vana vid. Ta det i små steg som gör att en bestående förändring är möjlig. 

Träningen, kanske min egen största utmaning. Jag är verkligen ingen specialist på hur man lyckas få till regelbundet med träning, här har jag själv en del att jobba med. Jag kommer personligen försöka att ta det i små steg för att upprätthålla det regelbundet. Jag lägger störst fokus på yoga eftersom det är det jag verkligen tycker är roligt. Jag hoppas innerligt att lusten till varierad träning ska komma och att det ska blir en av mina dagliga rutiner. Men jag undviker att säga att det är ett löfte. Ett löfte som jag så många gånger har lovat och aldrig hållit fast vid.  

Jag har lite mer semester kvar innan det blir full aktivitet här på bloggen igen. Dagen efter nyår så äts det en hel del pizza och för er som fortfarande har lust att länga ihop en så bjuder jag på pizza från mitt arkiv. 

Ses snart <3 // Tina